Mercedes-Klassieker-service is onderdeel van De Gruyter en De Jong BV, gevestigd in Bergambacht. De Gruyter en De Jong is een bedrijf dat al sinds het begin van de jaren ‘70 gespecialiseerd is in het onderhouden en repareren van mercedes automobielen. Een deel van onze technici werkt al vanaf de aanvang van het bedrijf bij ons en heeft zodoende veel ervaring met de grote groep auto’s, die ondertussen tot klassieker zijn geworden.

SONY DSC

Mercedes-Klassieker Service

Mercedes-klassieker-service springt met onze totaal ruim 150 jaar sleutel ervaring graag in de markt voor het onderhoud van deze vergeten groep klassieke Mercedes auto’s.

Mercedes –klassieker-service is een no-nonsens werkplaats, die zich richt op Mercedes auto’s van de jaren ‘70 tot eind jaren ’90 en zich kenmerkt door een redelijke prijsstelling en gebruik van originele of hieraan gelijkwaardige onderdelen. De kennis van, en de liefde voor uw auto zijn al aanwezig, gereedschappen en testapparatuur zijn er ook. Vanuit het verleden hebben we eigenlijk al eens met elk type Mercedes te maken gehad: van een Strich 8 200 tot de hedendaagse S 500 zijn al in handen van onze technisch specialisten geweest.

Op deze website probeer ik U een idee te geven van ons bedrijf middels tekst, foto’s en een voorstelling van de monteurs en hun kunnen. Tevens zijn er wat afbeeldingen van auto’s en de door ons gebruikte apparatuur.

Graag zien wij U of Uw auto hier eens verschijnen, wij kunnen veel voor uw klassieke Mercedes-Benz betekenen.