Kunnen we u ergens mee helpen?

Neem vrijblijvend contact op

Een verleden vol vakmanschap

Mercedes Klassiekerservice biedt u optimale kwaliteit, dankzij onze groep van specialisten met een grote know how en 150 jaar sleutelervaring. Wij zijn sinds het begin van de jaren ‘70 gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van Mercedesautomobielen. Een deel van onze technici werkt al vanaf de aanvang van het bedrijf bij ons en heeft zodoende veel ervaring met de grote groep auto’s, die ondertussen tot klassieker zijn geworden.
Na een eerste analyse brengen wij u op de hoogte van de gewenste werkzaamheden. Als wij tijdens het werk tegen grotere zaken aanlopen overleggen wij altijd vooraf over de aanpak. U komt zo nooit voor grote verrassingen te staan.

Wij maken gebruik van originele of hieraan gelijkwaardige onderdelen. Met regelmaat kopen wij klassiekers in om gebruik te maken van de onderdelen voor reparaties van klassiekers van onze klanten.

Ontmoet ons Team!

Maakt u kennis met ons ervaren team met samen bijna 150 jaar sleutelervaring!

Cor de Jong
Cor de JongEigenaar
Cor de Jong is directeur eigenaar van De Gruyter en de Jong en Mercedes Klassiekerservice, maar wil zo niet graag gezien worden. Hij is met recht meewerkend voorman en neemt de verkoop en het oplossen van complexe storingen voor zijn rekening.
Leon van der Linden
Leon van der LindenMonteur
Leon van der Linden werkt al meer dan 40 jaar bij De Gruyter en de Jong/Mercedes Klassieker Service en bezit een grote vakkennis. Leon is perfect in het sleutelen en staat altijd voor zijn collega’s klaar. Als er een klus afgemaakt moet worden wordt dit altijd in het team opgelost, zo is de klant altijd verzekerd van een tijdige aflevering van de auto. In zijn vrije tijd is Leon actief op de effectenbeurs en mag hij graag met zijn postduiven op pad gaan naar België.

Recent Werk

Stil staan doen wij alleen als we terugdenken aan al deze prachtige klussen en momenten die we hebben meegemaakt. We delen ze graag met U!

Bekijk al ons werk!

Neem vandaag contact op!

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op, of kom gezellig bij ons langs.
De koffie staat klaar!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  E-MAIL ADRES *

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WE HELPEN?