Maakt u kennis met ons ervaren team met samen bijna 150 jaar sleutelervaring!

Team_Cor de JongCor de Jong is directeur eigenaar van De Gruyter en de Jong en Mercedes Klassiekerservice, maar wil zo niet graag gezien worden.  Hij is met recht meewerkend voorman en neemt de verkoop en het oplossen van complexe storingen voor zijn rekening. Cor heeft vóór zijn dealerjaren ook al ongeveer 5 jaar bij De Gruyter en De Jong gewerkt en is mede daardoor volkomen Mercedes fan geworden. Vroeger was Cor altijd druk met sportvelgen en verlagingsets. Vader zei wel eens: “als ik met vakantie ga, zijn daarna alle auto’s veranderd en verbouwd”. Cor is lid van een Duitse autoclub, die zich bezighoudt met de 190E 16 kleppers, deze club is ook door Mercedes-Benz is erkend. Daarnaast is Cor actief lid van de MBCN en schrijft met regelmaat interessante artikelen voor het clubblad “De Zilverster”. De tijd die Cor over heeft besteedt hij graag aan autoracen en tourritten met de MBCN.

Team_Jan Looren de JongJan Looren- de Jong is een echte monteur in hart en nieren. Zelfs in zijn vrije tijd sleutelt hij aan Oldtimers. Jan heeft de dagelijkse regie over de werkplaats. Met zijn grote kennis en ervaring gaat dit hem dit goed af. De jonge monteurs die van school komen leren graag en veel van Jan. Jan is al 40 jaar werkzaam bij De Gruyter en de Jong/Mercedes Klassieker Service en sleutelde al aan de oldtimers, bij het ontstaan van de Mercedes-Benz typen in de jaren 70 en 80. Vertelt u Jan dus niets over techniek, hij is met deze techniek gevormd. In zijn vrije tijd sleutelt Jan ook graag en mag hij graag een rondje door de Krimpenerwaard maken op de racefiets.

 

Team_Huib_SlingerlandHuib Slingerland is sleutelaar met een maximale ervaring en kennis. Al reeds 40 jaar weet hij de klanten van een uitstekende dienstverlening te voorzien. Huib is perfect in het overleg en haalt ’s morgens de auto’s van zijn klanten in zijn woonomgeving gewoon op, om ze ’s avonds weer perfect af te leveren. Geen probleem voor Huib. Hij kent met zijn grote werkervaring alle technische details tot in de puntjes. Huib vindt het probleem altijd en snel en kan uitstekend meedenken met de klant. Huib is met Jan ook verantwoordelijk voor de keuringen en weet de planning altijd te realiseren. In zijn vrije tijd tuint Huib graag en is hij actief bestuurslid van de Buurtvereniging Schuwacht.

 

Team_Leon_van_der_LindenLeon van der Linden werkt al 30 jaar bij De Gruyter en de Jong/Mercedes Klassieker Service en bezit een grote vakkennis. Leon is perfect in het sleutelen en staat altijd voor zijn collega’s klaar. Als er een klus afgemaakt moet worden wordt dit altijd in het team opgelost, zo is de klant altijd verzekerd van een tijdige aflevering van de auto. In zijn vrije tijd is Leon actief op de effectenbeurs en mag hij graag met zijn postduiven op pad gaan naar België.

 

Marcel de Langen

Marcel de Langen werkt sinds kort bij De Gruyter en de Jong/Mercedes Klassieker Service. Deze zomer studeert hij af als 2e monteur in een leren/werken traject. Volgend jaar gaat hij verder met een studie voor 1e monteur. In combinatie met het werken binnen een ervaren team met bijna 150 jaar sleutelervaring gaat hij voor een glanzende carrière als monteur in de breedste zin van het woord.